agecs.net agecs.net

Termeni si Conditii
IMOBILIAREVICTORIAEXPRES.COM


Definitii si termeni

IMOBILIARE VICTORIA EXPRES SRL ,este persoana juridical de nationalitate romana,avand punct de lucru in Jud Sibiu,str Paltinul,nr 16 cu numar de ordine in Registrul Comertului J 32/293/2015,cod unic de inregistrare fiscala 34311788.

Accesarea si utilizarea imobiliarevictoriaexpres.com inclusiv a oricarei pagini sau sectiuni componente ale acestora, sau a oricarui serviciu furnizat prin intermediul sit-ului se poate face numai in conformitate cu acest set de Termeni si conditii,care include Politica de Confidentialitate a Datelor si Politica privind Cookies.

Client-poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la Continut,prin mijloace de comunicare pus la dispozitie de catre imobiliarevictoriaexpres.com(electronic,telefonic) s-au in baza unui acord de utilizare existent intre Imobiliare Victoria Expres srl si acesta care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Utilizator- orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica inregistrata pe site,care prin finalizarea procesului de creare cont,si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si conditii Generale.

Publicare anunt este gratuita pe Platforma imobiliarevictoriaexpres.com,Utilizatorii au acces numai in urma verificari de catre administratorul sait-ului.Nu se posteaza pe sait nume ,prenume,e-mail, nr de telefon,aceste date sunt doar pentru a pastra legatura  cu dv si de a va informa cu ofertele la cerintele dumneavoastra.

 

PENTRU UTILIZAREA SERVICILOR, PUTEM SOLICITA UTILIZATORULUI SA ISI EXPRIME ACORDUL CU PRIVIRE LA ACEST SET DE TERMENI SI CONDITII PRINTR-O ACTIUNE SPECIFICA, CARE ARE SEMNIFICATIA UNUI CONSIMTAMANT NEECHIVOC (E.G. BIFAREA CASUTEI SPECIFICE " SUNT DE ACORD CU POLITICA DE CONFIDENTIALITATE,TERMENI SI CONDITIILE

IMOBILIAREVICTORIAEXPRES.com"). 
BIFAND O ANUMITA CASUTA, UTILIZATORUL: 
A) ISI DA ACORDUL, IN MOD EXPRES, SA RESPECTE TOATE CLAUZELE DIN ACEST SET DE TERMENI SI CONDITII, PRECUM SI ORICE ALTI TERMENI SI CONDITII SPECIFICE APLICABILE SERVICIILOR; 
B) IA LA CUNOSTINTA DE CONDITIILE DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL CONFORM POLITICII DE CONFIDENTIALITATE, CARE ESTE PARTE INTEGRANTA DIN ACEST SET DE TERMENI SI CONDITII

Pentru a asigura respectarea conditiilor de acces si utilizare a Serviciilor, Utilizatorii trebuie sa verifice la momentul fiecarei accesari a Site-ului si / sau a Aplicatiei imobiliarevictoriaexpres.com, termenii si conditiile de utilizare. Chiar daca omiteti sa analizati termenii si conditiile, dar utilizati ImobiliareVictoriaExpres.com vom considera ca ati acceptat acest set privind Politica de Confidentialitate,Termeni si Conditii (inclusiv orice actualizare a acestora).

Daca nu sunteti de acord cu prevederile din acest set Termeni si Conditii ,Politica de cofidentialitate (inclusiv orice actualizare a acestuia), va rugam sa nu utilizati, sau dupa caz, sau incetati utilizarea Site-ului,ImobiliareVictoriaExpres.com sau a Serviciilor oferite de Noi, dupa caz.